Thursday, December 23, 2010

Jalan-Jalan~

      Morning guys(morning lagi ke?),semalam aku, kakak aku,Kak Dayah and Shukri pergi jalan-jalan dekat KLCC.Saje je,waktu cuti..Ingat nak pergi Time Square,pastu ,tak jadilah..Kitorang pergi naik LRT..Ya Allah..!! Nak dekat setengah jam kiteorang duduk kat dalam LRT tu..Dah la tak de tempat duduk..Aku dah nak tidur da..  
Dalam LRT
Then, kiteorang decided  nak tengok wayang cerita 'Rapunzel'..
HOHO

Lepas beli tiket,kiteorang jalan-jalan dulu sementara tunggu cerita nak start..Pergi kedai barang-barang letrik ..tengok Camera,Tv,Mesin Basuh(HaHa)..Yang Panasonic Viera tu best sangat!!Dia dah letakkan Cermin mata 3D suruh kita cuba..

Kiteorang terpaksa duduk line second depan sebab dah penuh..Sakit kepala mendongak nye..Anyway the movie is very-very best!!


Mase bli popcorn
Kenangan..~
Pastu,kiteorang pergi Kinokuniya (Kedai buku yang gila-gila besar tu)..

Saja lepak-lepak tengok buku..Sebenarnya kakak aku nak beli buku music for me..Kiteorang pilih-pilih la..Tapi rak Piano/Keyboard tinggi sangat ..tak sampai nak tengok semua buku..Tengok mana yang kakak aku amik je..Pastu aku amik la buku nih..
RM75.62 
Tapi Tajuk dia kejam sangat..for 'DUMMIES'?Oh tidak..
HIHI~macam kiddy


Me n my sis


Dekat Petrosains
Tak pergi pon..Tangkap gambar je..

Masa tu,KLCC jual barang-barang nak sambut Christmas dekat ruang legar ..Macam-macam ada..


Hoho..saja posing
Pastu kiteorang pergi makan KFC..yum-yum!!
Pukul 4.30,time to say goodbye to KLCC (Ala,macam la lain kali tak boleh pergi,dekat KL je)..Thanks to my sis and Kak Dayah who brought me along ..Thanks!!

2 comments:

  1. haha.. best jgk dpt g ngan ninie... dpt teman n maen2 ngan shukri...

    ReplyDelete
  2. oooo..ye ke nih...maen2 nga shukri?

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen !