Sunday, December 19, 2010

Sk Setapak INdah..SweeT MEmorieS



Sk Setapak Indah..hurm..tula skola yang aku blaja selame 6 taon nih...taon depan ,dah nak masok form 1..Banyak ar jugak kenangan kat skola nih..cikgu, kengkawan, makcik yang baik2 kat skola..


Sedare aku pon ade masok sane taon depan..mase aku darjah satu lagi dapat anugerah cemerlang sampai darjah  6...Taon ni,aku buat persembahan (ala,main piano je)tu la 1st and last persembahan aku kat skola ni...huhu..cikgu-cikgu n kawan kawan sume..tapi diorang ade facebook takpela ..boleh la berhubung lagi..


Tapi tula, hujung-hujung taon, nak dekat habis skola baru ade piano,


~NI la aku.~.hihi^^
sedih nye..kalo sekarang darjah 5,bolehla main lagi taon depan...ni..da habis primary school..huhu..


Gambar dari padang 










Skola ni la yang mule2 buat tunas kadet remaja sekolah(tkrs)..kan krs ade untuk skola menengah,ni untuk primary school..

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !