Sunday, January 2, 2011

2011!!

Da masuk 2011..cepat nya mase berlalu.Kalau ikut kalendar islam , agak lama dah tahun baru...Doa-doakan supaya kita semua sentiasa sihat dan berjaya..Dan pada tahun ni,aku tingkatan satu..haha..dah besar dah aku..
Aku harap ...

  • always sihat
  • sentiasa berjaya
  • berani sikit
  • lagi pandai renang
  • lagi pandai main piano
  • buang kehendak aku yang tidak boleh dicapai buat masa sekarang
  • buang sikap malas
  • lagi rajin tulis blog
  • Nak kehadiran penuh
  • Sentiasa disenangi kawan-kawan n guru
  • Dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki for aku ,kawan-kawan ,my parents and all people
  • Diampunkan dosa
Urm..tu je la yang aku harapkan(kut)...
Bye and selamat tahun baru!!

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !