Wednesday, January 19, 2011

Fuhh!!Merentas Desa!!

     Tadi,dalam pukul 2.30 ptg, Ninie and the gang (bila masa ada gang?) berkumpul kat Dewan Wawasan before start latihan..Tadi aku terrrrrlambat sikit..dalam pukul 2.45 je=)
    Then, kiteorang kene beratur before start.Cikgu kata,kiteorang paling bagus kehadiran(yay!yay!)..bangga kejap..After that,kiteorang mulela bergerak chelow..chelow..and..*....*start!!


   Aku jalan-jalan je=) bukannya merentas desa betul..haha..mula-mula,aku ingat merentas desa tu, kena pergi hutan,than lari,(haha!!!)sebab nama dia merentas desa(bukannya merentas hutan?)haha..pastu,baru aku tau merentas desa tu macam marathon..*Oo..


   Ingat nak bawak handphone,pastu,tak jadilah, takut handphone jatuh tengah jalan ke,cicir mana-mana ke,and bla bla bla 'ke'..kalau tak,boleh amik gambar masuk dalam blog..*huhu..


   Ada yang bawak basikal,beli makanan,and macam-macam lagila..


Aku bawak air,takut dahaga..


Urm..Bende lagi nak cerita ek?


Ha!!Cikgu cakap kiteorang guna shortcut *Ha?Yeke?..Mane la ninie tau..kiteorang(with adlin) ikut je sape-sape kat depan..wahah..bukannya duduk kat sana pun..


  Pastu,sampai sekolah dalam pukul..ah..3:30 kut..(tak ingatla!) 


Best apa!!Diorang cakap merentas desa jauhla,sakit kakila..bla bla bla 'la'..


That all!!


Ninie

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !