Monday, January 10, 2011

Go to TS!

       Penat gile hari sabtu..My mom ,sis and me =) go to TS on Saturday..Woah..From 11-30 am till 7.00 p-m ..Woah..Pening gila nak mati .. Ok ok..I write the journey..
aku pergi with bapak aku..n aku nampak beberapa orang mat saleh nak lintas jalan..
Aku amik map..(bagi senangkan keje tapi jadi lagi susah)..
Macam2 kedai aku masuk...walaweh..ada some kedai yang untuk party..ade topeng hantu,skeleton,witch,beruspenyapu,garpu,macam2 ada..
Seram aku..
Aku ada beberapa tempat yang nak pegi...


1) Cosmo's world(x pegi,kakak aku pening)
2)my star collection yg mahal nak mati
3)kedai music kat sana(x pegi jugak)




Aku de beli Purse,

payung,



my new thing=)
n..The last One..jeng jeng jeng..spectacles!! mesti korang kata hek eleh..tu je bkan nye bli ferari pon..
Spek aku power tau tak..
Cam spek itam..


Macam-macam barang kat sane..penat aku nak round nye..Yang bestnye kiteorang makan kat Berjaya Hotel..WoWo...
Cedapp!!
LAzat!!
Yummy!!
ERm..bende lagi ah...
MAcam-macam aku amik sampai tak larat nak makan dah..anyway thanks to abg rizal...


Aku naik monorail kat Imbi,turun kat Bukit Nenas,Jalan sikit,NAik LRT Dang wangi,turun Taman MElati..woho..memang tak ramai dekat monorail..
Sampai kena berhimpit-himpit..


ERm..tujelah..(kut)
BYe BYe
                         ~Sorry ye,tak de pic(dulu rajin sebab kakak aku ada USB)~


Ninie ^^

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !