Sunday, February 6, 2011

Nodame Cantabile!

Aku suka tengok cerita ni..Kakak aku yang bagi..Aku tak tau dia download ke, amik dari kawan dia ke..
Dia cerita pasal Noda Megumi or just Nodame(Juri Ueno) and Chiaki Shinichi (Hiroshi Tamaki)..


Nodame-Heroin..Minah ni pianist (orang yang main piano,macam aku,haha)..Dia belajar maen piano dari kechik..Dia duduk dekat sebelah rumah Chiaki..Masa dia balik,(first time meet)dia jumpa Chiaki kat depan rumah dia(Chiaki).

Chiaki-Hero..Mamat ni pun pianist jugak..Dia main violin..Tapi dia suka conductoring..

Dia cerita pasal muzik..Lagu ending-Beethoven Symphony no.7(piano version)..
Piano Competition,Conductoring Competition and Orchestra Competition..

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !