Wednesday, February 2, 2011

TRIP 4:Tesco, aku datang!

Assalamualaikum..Hari Ahad hari tu aku pergi Tesco Ampang nak beli barang aku ngan barang rumah..
Aku belilah macam-macam..Baju Tidur,Deodoran,Selipar Jamban, Pen, Highlight,A4 Paper..Tengok..lambat tulis cerita nih..dah lupa..busy sangat..Hurm..Aku dah bersedia nak pergi sana..only 4 days(tak termasuk hari ni) lagi..hoho..Lepas ni,aku tak tau dekat sana boleh bukak Facebook and Blog lagi..

Aku beli tudung yang sarung tu..Haha..Dekat sana macam-macam warna ada..Aku beli warna hitam..Dekat Carrefour aku beli warna hijau tua and kelabu..Sekali sekala tukar trend..

Haritu aku balik pukul 4.00 petang sebab bapak aku nak tengok Chong Wei vs Lin Dan..Aku sukeee sangat-sangat tengok Chong Wei main..Rasa semangat gila..Chong Wei kalah Korea Open..Sedih jugakla..Open Malaysia haritu Chong Wei menang vs Taufik Hidayat..Lin Dan tarik diri sebab sakit belakang..yeke?

Aku tengok ramai jugak orang korea yang menyokong Chong Wei..Parents aku cakap , ramai pelajar kita pergi sana belajar..Ah..Aku pun nak belajar kat sana..안녕하세요,아이니입니다..Maksud nya Hello,Saya Aini..dahlah..Aku rasa tu je dalam post ni..Bye Bye~...(>-<)*wink wink

Ninie

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !