Thursday, March 31, 2011

MRSMku~

Salam..Selamat tengahari..Aku tak tau lah nak tulis ape..Semalam aku sampai pukul 9..Pastu gi makan kat SaS Corner..~fav~..Penat jugak la..Aku volunteer untuk Public Speaking Inter-class competition..Yang Prescribed tu x pe jgak..speech ade..tapi.. yang spontan?huhu..Miss Khadijah cakap yang spontan tu tajuk senang-senang je.. Kiteorang tak de test yay..yay..

Friday, March 18, 2011

Aduh..Lagi 2 Hari!!No!!

Salam..Lagi dua hari nak balik MZMS ..Huahuahua..Kejap nye cuti..Bile boleh balik lagi ekk..Mak aku selalu cakap,'Ala,orang lain, kengkawan Ninie pun same jugak,kene pergi MRSM balik..'..But mom,teachers,I'm homesick, I miss my family ,I want to run away!<-Betul tak ayat Choral Speaking kite?..Cakap pasal Choral Speaking ,Hari Isnin ni,Insya-Allah tau result..Oh my..Harap-harap kelas aku, 106,akan menjuarainya..Amin!

p/s:Kalau tak dapat juara pun,dapat 2nd and 3rd pun dah ok..=)

Gi Klinik..Arggh!

Salam,tadi aku pergi klinik idzham untuk (supan nye~) mencuci luka selama ini..Sampai-sampai,kene amik no giliran macam bank..dapat no 2048..sekarang 2039..emm..agak lame..Aku gi beli sekut (cookies) kat OTK dulu..pastu aku masuk balek..tengok cerita naruto shippuden..Cakap pasal NARUTO,aku dah lame tak tengok..lagipun naruto shippuden makin pelik dan susah difahami..Until..no giliran aku dipanggil..chehh...
Aku cakap la dekat doktor tu apa masalah aku..So,dia suruh pergi bilik sebelah(nak cuci~).O.o?
Cuci luka den la..Then ada sorang nurse datang nak cuci..dia suruh aku baring and kaki letak atas tisu..aku buat je la..Tetibe..
-------------------ARGHH-----------------------------------
Sakit weh..Aku tahan jela..Dia buang darah beku tu..Then, dia balut while says 'Buka balutan ni selepas 2 hari tau dan jangan bagi kena air'.."Ow man"..-.-"

Tuesday, March 15, 2011

Nasib Kucing Kurap :(

Kenapa...
Kenapa aku dibenci oleh semua manusia...
Kenapa aku tidak digemari mereka...
Sedangkan mereka amat menyukai kaum sejenisku...
Apa dosaku?
Apa salahku?
Hanya beberapa orang yang bersimpati terhadapku..
Antaranya adalah..
Tuan Punye Blog..Haha~

Haha..Salam..Hi..Ni saje je aku nak tulis..sebab aku kesian tengok kucing kurap:(..Kat MRSM aku ade satu kut kucing kurap..cian ea..Huhu:(~

Sunday, March 13, 2011

Aktif untuk Seminggu!!

Fuhh..(Tiup habuk kat  yang dah hampir sebulan tak berusik)..Salam and hye guys..akhirnya..dapat jugak balik rumah..yay!yay!..Aku tompang laila (taman melawati)..Nak cerita pasal MRSM ke? tak yah la..Itu lain punya post..Nak cite,semalam g Jaya Jusco(Alpha Angle)..Ade MPH book fair dekat bawah..Aku saje pergi..tengok-tengok buku...ade pulak kartunis untuk komik-m(PTS)..Boleh la kalau nak amik autograf..Pastu ade sesi..lukis @tiru watak dalam komik-m,dapat hadiah..saje je nak try..pastu,aku tak dapat buku, dapat note pad banyak..


OK la tu..Pastu, nak cari buku how to draw manga..kat mph..tak jumpa..jumpa buku PELAJARI GELAPAN PENSEL..Aku beli je la..RM8 je.. Pastu,aku saje naek tingkat atas..jumpa HOW TO DRAW MANGA STYLE..rase macam wah..jumpe jugak akhirnya..belek la dalam dia..
....+o+...GOSH!
Pelukis tu lukis pompoan...yang..fikir-fikirla sendiri..


Pastu..Aku beli BIG APPLE..beli 3 jenis..aku makan yang..ade almond and white chocolate tu..pergh..sedap gile..


Then,aku beli roller coaster yang superb besar tu..(4.60 MYR)..Haha..That all!


p/s:Anda-anda yang dudok asrama,cerita la sikit pengalaman nya..~

Friday, March 4, 2011

At MRSM!

Ngeh..ngeh..Aku online kat makmal bitara..bestnya dapat bukak komputer..Apple kut..Aku nak cakap..I miss U All!!Takleh tulis banyak-banyak..masa tidk mengizinkan..bye!!