Sunday, March 13, 2011

Aktif untuk Seminggu!!

Fuhh..(Tiup habuk kat  yang dah hampir sebulan tak berusik)..Salam and hye guys..akhirnya..dapat jugak balik rumah..yay!yay!..Aku tompang laila (taman melawati)..Nak cerita pasal MRSM ke? tak yah la..Itu lain punya post..Nak cite,semalam g Jaya Jusco(Alpha Angle)..Ade MPH book fair dekat bawah..Aku saje pergi..tengok-tengok buku...ade pulak kartunis untuk komik-m(PTS)..Boleh la kalau nak amik autograf..Pastu ade sesi..lukis @tiru watak dalam komik-m,dapat hadiah..saje je nak try..pastu,aku tak dapat buku, dapat note pad banyak..


OK la tu..Pastu, nak cari buku how to draw manga..kat mph..tak jumpa..jumpa buku PELAJARI GELAPAN PENSEL..Aku beli je la..RM8 je.. Pastu,aku saje naek tingkat atas..jumpa HOW TO DRAW MANGA STYLE..rase macam wah..jumpe jugak akhirnya..belek la dalam dia..
....+o+...GOSH!
Pelukis tu lukis pompoan...yang..fikir-fikirla sendiri..


Pastu..Aku beli BIG APPLE..beli 3 jenis..aku makan yang..ade almond and white chocolate tu..pergh..sedap gile..


Then,aku beli roller coaster yang superb besar tu..(4.60 MYR)..Haha..That all!


p/s:Anda-anda yang dudok asrama,cerita la sikit pengalaman nya..~

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !