Sunday, May 1, 2011

Haiyo!Handhone!Kenape ni...

         Assalamualaikum and selamat noon..How are y'all?Aku still buzy-buzy..haha..Haish..dah study dekat MRSM ni..Cerite pasal MRSM je la..My MRSM is ..MJSC MZMS,MRSM MZMS and MRSM MuSha..Yeah..Aku menang  !1st place for Public Speaking Inter-Class Comp..Heboh sekampung..Ceh..Rakan-rakan yang berada di KL, ape cerita?..
         MuSha,MuSha,MuSha..MuSha adalah singkatan bagi Muadzam Shah..Sekarang dekat MRSM ,Facebook and Youtube dah kene blokk..Hua..Hua..


         Sekarang dah start dikenakan denda bagi...:-
Handphone tak berdaftar: RM50.00(wa..)
Laptop tak berdaftar :RM200.00(waaa..)
Broadband bawak: RM150.00(waa..)
(Nape wa yang laptop lagi bayakbanyak dari broadband?Oo..Lagi mahal..^^)


       Nak cerita pasal handphone.Nape dengan handphone?
MRSM MZMS dah bagi bawak hp..Okey?Bawak TELEFON BIMBIT..Hey..Bukan semua MRSM boleh tau..Bersyukur aku dapat MRSM ni..Tapi just bawak hp yang..
*takde camera,3g..what so ever..
*takde memory card
Tapi..ade jugak yang bawak tu...Geram..Geram..Geram..Kalau orang dah bagi bawak tu,bawak la mengikut ciri-ciri yang betul..Kang tak pasal-pasal tak boleh bawak hp..Grrr!!~


21 April 2011


Nape dengan date ni?
Special sangat ke?Gi Date?Ke ,dapat Cek?
Tak la..Kiteorang(Kelas 105 & 106) gi Gunung Ledang untuk kerja lapangan..(Last Trip@ 3)
Best la jugak..Makan nasi ayam (boleh tahan la~) tepi sungai..weee~
Pergi pukul 8.30..balik pukul 3.15..
Enjoy mehh~~


Harap korang tak boring dengan Cerita MRSM aku yea?..Bai Bai~
Jumpa lagi dalam next post!!Tata!! Aku nak gi lunch dulu!!~

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !