Sunday, May 1, 2011

My Korean Idol

Assalamualaikum..BuRp!Kenyang sudeh..Ni nak cerita pasal 'korean idol'...

Drama First!!

Wonderful Life
Oh!My Lady
Sweet Spy
Save Your Last Dance For Me
My Girl
Lovers in Harvard
Autumn In My Heart
A Love To Kill
Iljimae
Full House
Lovers in Prague
Boys Over Flowers
Thank You
I'm Sorry,But I love You
Playful Kiss
My Princess
Unstoppable Married
All About Eve
Stairway To Heaven
Gourmet
Style
Prince Hours
Princess Hours
Secret Garden
My Girlfriend is Nine Tailed-Fox
Brilliant Legacy
My Fair Lady
You're Beautiful
Gong Chan

Ni je yang aku ingat..sebenarnya ade banyak lagi~



Haiyo!Handhone!Kenape ni...

         Assalamualaikum and selamat noon..How are y'all?Aku still buzy-buzy..haha..Haish..dah study dekat MRSM ni..Cerite pasal MRSM je la..My MRSM is ..MJSC MZMS,MRSM MZMS and MRSM MuSha..Yeah..Aku menang  !1st place for Public Speaking Inter-Class Comp..Heboh sekampung..Ceh..Rakan-rakan yang berada di KL, ape cerita?..
         MuSha,MuSha,MuSha..MuSha adalah singkatan bagi Muadzam Shah..Sekarang dekat MRSM ,Facebook and Youtube dah kene blokk..Hua..Hua..


         Sekarang dah start dikenakan denda bagi...:-
Handphone tak berdaftar: RM50.00(wa..)
Laptop tak berdaftar :RM200.00(waaa..)
Broadband bawak: RM150.00(waa..)
(Nape wa yang laptop lagi bayakbanyak dari broadband?Oo..Lagi mahal..^^)


       Nak cerita pasal handphone.Nape dengan handphone?
MRSM MZMS dah bagi bawak hp..Okey?Bawak TELEFON BIMBIT..Hey..Bukan semua MRSM boleh tau..Bersyukur aku dapat MRSM ni..Tapi just bawak hp yang..
*takde camera,3g..what so ever..
*takde memory card
Tapi..ade jugak yang bawak tu...Geram..Geram..Geram..Kalau orang dah bagi bawak tu,bawak la mengikut ciri-ciri yang betul..Kang tak pasal-pasal tak boleh bawak hp..Grrr!!~


21 April 2011


Nape dengan date ni?
Special sangat ke?Gi Date?Ke ,dapat Cek?
Tak la..Kiteorang(Kelas 105 & 106) gi Gunung Ledang untuk kerja lapangan..(Last Trip@ 3)
Best la jugak..Makan nasi ayam (boleh tahan la~) tepi sungai..weee~
Pergi pukul 8.30..balik pukul 3.15..
Enjoy mehh~~


Harap korang tak boring dengan Cerita MRSM aku yea?..Bai Bai~
Jumpa lagi dalam next post!!Tata!! Aku nak gi lunch dulu!!~