Friday, June 10, 2011

Orchestra Menghantuiku~

Assalamualaikum semua..Selamat tengahari..Kepada yang masih bergelutan dengan bantal busuk..cepat-cepatlah bangun..Matahari dah tercucuk atas kepala..Argh!Adoiii...Ha..Dah masuk waktu azan Zuhur pun..
Aku nak cerita..Aku minat muzik..okey?Aku ..Minat..Muzik..Bagi aku,muzik dapat menenangkan kita..Lagi-lagi kalau kita yang main..walaupun setiap kali aku main sesebuah lagu tu mesti,wajib,of course ada salah..Agak stress la..Aku nak cerita pasal orchestra..OK?
Waa..<3
Aku terasa amat ,gile,sangat jealous dengan mrsm yang ade orchestra for ex Pangkalan Chepa,Pasir Tumboh,n lain-lain..Sbp lagi pulak..Tapi kebanyakan dia ada wind and percussion orchestra je..Aku nak main for String orchestra sebab..ada piano..haha..

Masa aku explorace untuk olimpiad,aku lalu dekat tempat latihan orchestra untuk mrsm Pc..Aku macam tersentak tau 'Uihk..MRSM ni ada Orchestra kut...'..
Sakinah and team Explorace yang lain membuat aku terjaga and cepat-cepat lari..(teruskan perjalanan)..
Pc  ade band sekali kut..nak masuk..dapat main keyboard..Hehe..

Ni adalah salah satu orchestrea yang aku suka

Shinichi conduct the Special Orchestra 
Nodame Cantabile

Thursday, June 9, 2011

Blog Terbaik Abad Ini!

JEng JEng JEng..Pemenang Blog Terbaik bagi Abad Ini adalah...



~~Sengal Zone!!!~~
Sengal Zone
Korang try try la bukak..Best juga!!


~Macham Iz Punye!!~~
Macham Iz Punye
Best:)

Lagi satu web terbaikk..ni..terkuar topik sikit..
~Woah!SO aMaZing!~~

Hihi..Bye~

ei!!Gatal nya!!

Salam..Aku geli x9999=10000 tengok ni..Aku sangkakan orang besar je yang gatal..Rupa-rupanya baby jugak..aiaayo...


Tengok mak ea gelak..wahaha

Mimik Muka..Wow!

Sapa kata human je ade perasan perasaan? Binatang pun ade taw!



Kucing,kucing sekalian..kalau manusia buat ape2 kat korang buat macam tu tau~

Ni lagi satu..RocK

Ni lagi satu ..Macam mane boleh terjadi ni..ishk   x3..

 Funny Graphic #124
Haa..ni just grafik je ek..awan pon boleh buat that sign..ish x3

Korang suka rock tak?

Assalamualaikum and selamat tengahari kepada semua yang melihat entri,post dan blog ini..Ya..Zaman sekarang ni dah berubah 

..semua nak yang ganas-ganas je..nak yang rock-rock je..

Korang tau tak ada yang lagi rock dari korang ..Nak tau sape ? Ni dia..Watch it..


Waa..Kalau korang macam tu dulu mace mase baby,tak tau la nak cakap ape..+.+?

Wednesday, June 8, 2011

The Full Day

Sambungan entri lepas :First Time,Wakil Maktab

28 Mei 2011
=Bangun pukul 4.30
=Start with Explorace(Fahad,Afiq,Umar,Mira,Sakinah,Me=)
=Lepas tu Public Speaking(psp)
=Malam Kai
=Kitaorang jumpa ustz Wan
=Tidoo..Kroh...

29 Mei 2011
=Jaya Diri 2
=Wat 'Multi-Function Brush'
=Majlis Penutup
=Jaya Diri no 4
=AWM no.4
=Sedih..Baii

Wahaha..That all:0 Have a nice day~

Monday, June 6, 2011

First Time,Wakil Maktab

Yes!27 -29 Mei 2011

Tarikh kami berjuang ..cehh..dalam

Blazon press

Thee..this is my 1st time wakil maktab or called as MARA junior science college..
Tahun ni merupakan kali ke 3 and buat dekat MRSM Pangkalan Chepa..

Journey~~

27 Mei 2011
=Kiteorang jumpa pengetua,hea,dll..b4 bertolak..naik bas dalam pukul 8.45
= Pastu,kiteorang naik bas pekan
=Sampai dekat PC,dalam pukul 7:35..somethin' like that la..Lebih kurang 11 jam..waa
=Malam tu ade ice breakin'
=aku termasok dalam finalis game Pak JAbit n Daus
=Haha

Entertainment Place..

Salam y'all..Have a nice day..Nak diceritakan,aku suka sangat theme park or bm nya,taman tema..Nape ah?Ishhx3..

For Example nye...
Desa water Park
Cosmo's World
Snowalk

Genting Highland
Lost World Of Tambun
Sunway Lagoon
And..Macam-macam lagi..Bukit Merah Laketown resort,Bukit Gambang WaterPark,Mines Wonderland..what ever la...

Aku rase tempat-tempat ni boleh happykan aku(?)..expecially water park..wahaha...Kalau rase tension-tension tu..datang la sini..(sini tu mane wehh)..tempat-tempat tu la..kan ade banyak kat malaysia ni..Tak semestinya kalau stress je pergi out..Australia la,Canada la,KOREA la...

Hihi..Yang pasti,aku enjoy at these place!Yippee!!