Friday, June 10, 2011

Orchestra Menghantuiku~

Assalamualaikum semua..Selamat tengahari..Kepada yang masih bergelutan dengan bantal busuk..cepat-cepatlah bangun..Matahari dah tercucuk atas kepala..Argh!Adoiii...Ha..Dah masuk waktu azan Zuhur pun..
Aku nak cerita..Aku minat muzik..okey?Aku ..Minat..Muzik..Bagi aku,muzik dapat menenangkan kita..Lagi-lagi kalau kita yang main..walaupun setiap kali aku main sesebuah lagu tu mesti,wajib,of course ada salah..Agak stress la..Aku nak cerita pasal orchestra..OK?
Waa..<3
Aku terasa amat ,gile,sangat jealous dengan mrsm yang ade orchestra for ex Pangkalan Chepa,Pasir Tumboh,n lain-lain..Sbp lagi pulak..Tapi kebanyakan dia ada wind and percussion orchestra je..Aku nak main for String orchestra sebab..ada piano..haha..

Masa aku explorace untuk olimpiad,aku lalu dekat tempat latihan orchestra untuk mrsm Pc..Aku macam tersentak tau 'Uihk..MRSM ni ada Orchestra kut...'..
Sakinah and team Explorace yang lain membuat aku terjaga and cepat-cepat lari..(teruskan perjalanan)..
Pc  ade band sekali kut..nak masuk..dapat main keyboard..Hehe..

Ni adalah salah satu orchestrea yang aku suka

Shinichi conduct the Special Orchestra 
Nodame Cantabile

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !