Monday, August 29, 2011

Esok Raya!

    Assalamualaikum dan selamat tengahari saya ucapkan kepada semua yang membaca post ini..Macam tak percaya kan,esok dah raya? Segala persiapan dah ada?Dah cukup? Biskut raya?Baju raya?Tudung raya?Kasut raya? Ni MESTI ADA..Duit raya!!! Hish..duit laya pun nak ka..gua suda pokkai lorr....


     Kepada rakan rakan ku and adik-adik sekalian..Kumpul duit raya manyak-manyak tau..Boleh beli macammacamada..
     Tenson gila aku semalam..Macam ni..malam tadi aku online,munyik mercun kuat nak mati! dum!dam!
piung!
Cantik tu memang la cantik..tapi jangan sampai mengganggu ketenteraman orang boleh tak?
Mana kita tau orang tu nak tidur ke,nak sembahyang tahajud ke ( eceh ,eceh),ada baby ke..Dia melalak menangis tak boleh tidur korang nak tanggung ke..?
Nak main gi main tempat yang tak de orang..Kat bulan ke,planet lain ke..grr!

That all in this post!TQ~

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !