Thursday, September 22, 2011

Cantikknya !!

Assalamualaikum..Good afternoon . Apa khabar semua ? Harap baik la ye . Huh , selepas beberapa hari tak update blog ni , sebenarnya aku sibuk main Paper Mario ( dekat Mt.Lavalava dah :) => ngee !

Hari ni aku nak tunjuk beberapa video yang 'santekk sangat tu' . Jemput-jemputlah tengok dan layan ye! 
Terpegun aku tengok : ngee !


Itu jela untuk post ni . Kalau korang nak tengok video macam ni just tulis 'Spray painter picture', lepas tu , Done!



p/s : Asal diorang ni pandai sangat ? Jeles nya aku tengok . Nak jugak spray macam tu . Ngee !

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !