Friday, December 9, 2011

5 Spec terbaik!!!

Assalamualaikum and hi . 

Good night . 

BM okay?

Apa khabar korang ? Sihat - sihat belaka ya . Huh . Sejak kebelakangan ni , Ninie tak habis habis dengan Detective Conan . Ceria . Ntah . Ninie nak jadi detektif kot . baik . Berhenti mengarut . 
Cerita ni amat slow jadi aku terpaksa kuatkan volume sampai 22 gitu . 
My mom selalu cakap , ' Haih , tak habih habih ngan conan ' . . Hihi .
Shinichi hensem , kan ?

Terkeluar topik sikit tak pe kan ? Ninie jadi makin rabun bila ada dekat rumah ni . Maklumlah , blog , Conan , Facebook .Jadi , hujung tahun ni nak tukar spek macam pilihan ni  . Takde turutan .

1. Spek Happy Birthday
Macam tau tau je birthday Ninie makin dekat . Boleh pakai masa 31st December . Nanti orang cakap , eh , Birthday girl eh , Happy Birthday  ! . Jangan harap lah . 
Ayah Google yang comel

2.Spek colourful
Ha..Spek ni mesti besh . Orang jalan pandang pelik .

Nenek ke Atuk?

3 . Spek Optical Illusion
Boleh hypnosis orang dengan senang .  

Pakcik google
4. Spek yang  T.O.P pakai
Bukan Top basuh baju ye . Woh . .Agak-agaknya kalau Ninie pakai jadi famous macam T.O.P tak ?


T.O.P tetap t.o.p , sumber google
Yang terakhir . . 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Spek..


Conan!
Serious! power kut !
Kyaa~
Haih , kalau dah kartun tu .. 

Ok . .Stop here ! Bye !


Sweet Calla says , spek bercap jari ! Panggil Conan !

0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !