Saturday, March 30, 2013

Persamaan B.A.P dan Teen Top !


Assalamualaikum and hi!
Kali ni , dan maybe post seterusnya akan melibatkan KPOP
AMARAN : SESIAPA KPOP HATERS , JANGAN MEMBACA POST INI . ANDA AKAN MENYUMPAH DAN MENCARUT . NAK TRY MINAT ? SILAKAN .

Haha , Ok , Sekarang Ninie paling minat dua group (dua highest ranking ) haha iaitu ....
JENG
JENG
JENG...











Teen Top and....









B . A . P !!!!

Haha . Teen Top Biografi di sini :)
B.A.P pula di sini :)

Ninie ada detect persamaan diorang . Jom tengok :))

1) Leader , adalah Rapper

2)Leader , suara bass

3) Maknae line , dancer

4) Maknae , dua dua aku suka

5) Maknae , dua dua skateboarder

6)Maknae , paling tinggi tapi Chang Jo tak pasti

7)Leader , suka tulis lirik

8)Member keempat lahir tahun 1994

9)Member keempat mempunyai tinggi yang sama

10)Member keempat vocalist

11)Member kelima lahir pada bulan dan tahun yang sama

Woah ~ Ada sebelas persamaan^^ Lets Check One by One:)

1)Leader=Main Rapper


The Charismatic Teen Top Rapper , C.A.P










The Inversion B.A.P Rapper , Bang Yong Guk :)

2) Leader = Suara garau

Yup , memang garau tapi Bang lagi garau sampai orang tak faham apa dia cakap .Haha .

3) Maknae line = dancer

yup , Jong Up = Ricky and Chang Jo = Zelo

4)Maknae = My fav
Zelo
Chang Jo
Dua-dua pandang sana . Chemistry ?

Seorang Comel , seorang Hensem :)

5)Maknae = Skateboarder

Bukti :)
Ni masa Stop It making film:)

Ni masa Be Ma Girl Making film . Haah . Dua -dua making film . Kebetulan ?

6) Maknae=paling tinggi 

Zelo , ya , tinggi 184cm . tapi Chang Jo...ada yang cakap 179 , ada yang cakap 178 . mana2 lah . Tapi second tinggi kut . 

7) Leader suka tulis lyrics 

Ni dari biografi diorang .Haha . 

8) Member keempat = 1994

Yup , Young Jae and Niel , dua dua 1994

9) Member keempat= 178cm

10)Member keempat=Vocalist

Niel main vocalist tapi Young Jae lead vocalist . 

11 )Member kelima lahir bulan n tahun sama

Yup , dua-dua bulan February  , 1995 

Haha :) Thats all for this post . 

Extra , dua dua latest comeback waktu yang agak sama :)

Miss Right , Teen Top
One Shot , B.A.P .Kalau anda BABY (fanclub) , short movie ini amat sedih . geh . Ha , tengok tu , background pun warna biru  . Baju diorang pun warna hitam . Jodoh , jodoh .

Haha , Chow dulu :) Nak tengok teen top and b.a.p :)

Lagi satu , fanclub diorang boleh gabung . Teen top = Angel B.a.p=Baby
Teen Top+B.A.P =Baby Angel :) Chemistrieeee:)

 (group lain tak boleh , cuba amik Inspirit , mana boleh jadi  
Baby Inspirit . Amik Boice , mana boleh jadi Angel Boice . haha )
Sini ada fakta pasal teen top , credit to the owner .