Friday, November 15, 2013

Thor 2, Dark World

Assalamualaikum and hi! Haa ..Ni cerita lame tapi baru nak update.
  
Wahaha

Pada asalnya kami nak pergi KLCC , Tgv . Tapi nanti penuh . Jadi tukar plan, pegi Wangsa Walk Mall.
Hehe . Kiteorang memang dah rancang nak tengok citer ni.

Thor 2 : The Dark World


Ok, Kiteorang amik yang 3D punya #RM23 .Puas la jugak .Bagi Ninie cerita ni best.Kakak den kate cerita2 Marvel ni best2.
dan
TERGANTUNG

Nak tau ape yang tergantung ? Tengok sendiri.

The Dark Elf dah mati dan ether tu dah sorok .Then pasukan Natalie Portsman ni terjumpa satu titik di mana takde graviti , pastu dia termasuk dalam dunia Thor .Dan dan je terjumpa ether dan ether tu serap dalam badan Natalie tu . Ape ke benda namenya . Then , Dark Elf pun hidup semula .Lepas tu...
Lepas tu ?

Lepas tu , tengok sendiri . Penat la nak cerita . Haha .

Ni , nak tanya , spek 3D memang boleh bawak balik ekk ? Haha . Hey , bukan tak pernah tengok 3D , tapi dulu tengok kat TGV then dia suruh pulang balik . Maka kami pon takut dia mintak . Tapi orang lain keluar molekk je . Tak sorok pon . Haha .



After that , we went to dentist . Ohmygod# Nak buat appoinmet untuk braces tapi dengar doktor tu cakap kalau buat skarang , nanti mase awak besar sket gigi geraham tumbuh dan nanti senget jugakk. Aduh . Tak tau la masih bingung . Cheh .





0 orang nak belanja:

Post a Comment

Komen jangan tak komen !